Get Adobe Flash player

Masa Untuk Bertindak..

Ianya akan jadi seperti beratur dan terima duit.

Cuba anda bayangkan sekejap.. Saya dah join 110 facebook group. Dan setiap 1 group ada purata 60k orang member. Saya rasa hampir semua orang dalam tu ada RM10 ditangan, dan saya rasa ramai juga yang perlukan bantuan kewangan. Yang nak duit masuk sampai RM200k pun rasanya RAMAI, kalau tak semua.

Saya iklankan program PlusDana di 110 platform facebook group ini, setiap hari. Dengan hasrat, kita sama-sama jayakan program PLUSDANA.COM ini. Hasrat saya lebih ramai nampak potensi bantuan duit 6 angka yg akan diterima jika program ini berjaya. Dengan izin Allah, semua tidak mustahil. Bayangkan setiap orang beratur masuk barisan menunggu giliran mendapat bantuan. Anda dah pun mendaftar.. sekarang jadilah orang yang diatas carta dengan mengaktifkan akaun Plusdana anda.

PlusDana menggunakan konsep kiraan MATRIK 4 X 6

Misi saya sekarang menyusun orang dibawah setiap orang. Jadi anda aktif ataupun duduk diam, anda sudah pun masuk barisan, beratur menunggu duit masuk ke e-wallet. Bezanya cepat atau lambat.. Jika anda aktif, yakni usaha meletakkan 4 orang dibawah anda, anda akan terima sumbangan lebih cepat. Gunakan laman page yg saya berikan untuk promosi. Tugas anda sangat mudah. Contoh web yg akan anda terima adalah www.lamanniaga.com/plusdana

Sekarang Anda perlu aktifkan akaun dengan membuat sumbangan RM10.

Ada banyak cubaan untuk menjadikan program bantu membantu berjaya di Malaysia. Namun kebanyakannya gagal. Faktor utama kegagalan adalah apabila orang dibawah tidak dibimbing dan dibiarkan bergerak sendiri. Team Laman Niaga menyatukan semua orang dibawah satu rangkaian. Semua perserta baru akan disusun kebawah. Dan Admin ada dalam group wasap untuk menjawab semua persoalan.

Jangan biarkan anda duduk dibawah orang baru sebab anda tak buat sumbangan lagi. RM10 sekali seumur hidup saja.

Buat bayaran ke akaun dibawah

Bank in ke salah satu akaun diatas. Dan wasap no yang berkenaan (bank yg anda pilih). Sertakan bukti bayaran dan username (ID)