Get Adobe Flash player

Dana Bantuan Ahli Group Facebook sehingga…

Salam sejahtera Admin dan group founder.

Saya ingin mencadangkan suatu platform cipta dana untuk anda DAN ahli group anda. Dana yang saya cadangkan ini memerlukan penyertaan semua ahli group fanpage anda. Dan modal yang diperlukan dari semua ahli hanyalah RM10. Dan ianya adalah modal one time saja. Setiap ahli yang bersetuju menyertai platform dana ini, berpotensi untuk menerima sumbangan dana sehingga RM200,000.

Hanya dengan menyertai group anda dan membayar yuran ahli RM10, orang ramai yg join group anda akan dapat ID dan boleh mengiklan di dalam group. TETAPI BUKAN ITU SAJA, ahli yg telah membayar RM10 secara automatik masuk dalam platform bina dana bersama. Mereka juga layak untuk terima sumbangan dana hingga RM204,800 dengan modal paling minima..

Dengan added service ini, group fanpage anda akan menjadi lebih besar, kerana kebanyakan group tidak akan dapat sambutan bila mula closed group dan mengutip yuran, group anda akan lebih jadi tumpuan sebab bayar RM10 yuran, dapat bantuan dana 5-6 angka tanpa perlu buat apa-apa kerja. Orang SANGGUP BAYAR untuk join group anda.

Baik, sembang kosong tak guna. Macam mana nak buat semua yang saya cakap nih? Modal RM10 dapat RM200k. Baik, saya bagi jawapan terus. Platform yang akan kita guna adalah program bantu sesama ahli PLUSDANA.COM

Program Plusdana ni bukan perniagaan ataupun skim pelaburan. Plusdana ni macam persetujuan sekumpulan individu untuk menyumbang RM10 kepada ahli lain, dan mahu menerima sumbangan dari ahli lain sehingga 5-6 angka. Modal RM10 sekali saja. Program ni guna sistem matriks 4X6. Maksudnya setiap ahli yang join, bayar RM10 perlu recruit 4 orang yang juga bayar RM10. Ada 6 peringkat sumbangan yang perlu dibuat ahli. Sumbangan dari semua 6 level ini menjadikan jumlah sumbangan mencecah lebih RM200k. Tapi jangan risau, modal memang sekali RM10 sahaja. Sebab setiap sumbangan naik level akan diambil dari sumbangan level sebelum.

DIBAWAH, SAYA JELASKAN PERJALANAN DANA PROGRAM PLUSDANA..

Contoh – di Level 1, 4 org join anda. Setiap orang sumbang RM10. Anda dah dpt bonus RM40, kemudian anda upgrade stage 2 dgn membayar RM20 utk upline atas upline anda.

4 org dibawah kita masing² juga akan dapat 4 org join dibawah mereka dan downline mereka akan upgrade stage 2 juga (macam anda, sbb dah dapat RM40), maka anda dpt 4 org x 4 org = 16 org × RM20 = bonus yang anda akan dpt berjumlah RM320.
4 org downline dibawah anda upgrade level 2, bonusnya adalah utk upline atas anda

Begitulah seterusnya sehinggalah Level 6, seramai 1024 org downline masing² cari 4 org downline join mereka di stage 5, 1024 org × 4 org = 4096 org x RM50 = anda akan dpt RM204,800.00 (sila rujuk carta dibawah untuk melihat income setiap level)

DAN, untuk memudahkan kerja mencari 4 orang bawah, kita gunakan facebook group anda sebagai tools. Work Smart. DAN inilah proposal untuk menjemput anda Admin atau founder untuk menjalankan projek dana bantuan ini dengan group anda. Supaya setiap ahli disusun mengikut tertib dan tak perlu mencari 4 orang. Jika suatu ketika kita kehabisan orang bawah, kita akan panjangkan proposal ini ke Admin facebook group lain. Jumlah ahli yg diperlukan untuk lengkapkan 1 cycle adalah lebih kurang 6000 orang sahaja. Rata-rata 1 facebook group yg saya hubungi ada sekitar 30 ribu ahli satu group.

LEVEL 1-Bank in kpd admin RM10 utk aktifkan akaun anda. Bagi memudahkan dan kelancaran sistem. Saya cadangkan semua pengaktifan dibayar ke Admin Plusdana dan diaktifkan oleh Admin Plusdana. Namun setiap pendaftaran dibuat bawah nama Admin atau Founder GROUP. Jangan risau, sistem ada Auto placement untuk menggenapkan matriks 4 X 6. Jadi semua orang akan dapat sumbangan dana masing-masing (RM204,800) mengikut giliran. Semua sumbangan mengikut level akan dibayar dalam ewallet ahli. Withdrawal setiap hari dalam masa 24 jam.

Tak perlu guna duit poket anda utk upgrade Level, gunakan income dari cashwallet utk upgrade dari Level 2 hingga Level 6 dan kemungkinan Level 7 akan menyusul kemudian

Stage 2 – RM20 (upgrade)
Stage 3 – RM30 (upgrade)
Stage 4 – RM50 (upgrade)
Stage 5 – RM50 (upgrade)
Stage 6 – RM50 (upgrade)

Total upgrading dari stage 1 hingga stage 6 = RM210, income yg anda akan dpt RM204,800.00. Modal asal RM10 sahaja.

WASAP SAYA UNTUK PERBINCANGAN LANJUT DAN PROCEED DENGAN PROJEK