Get Adobe Flash player

Page Promosi Plusdana

Adakah anda ahli Plusdana? Mahu tak anda dapat 4 orang bawah yang aktif dengan mudah? dan dengan ini network anda bergerak laju, serta income upgrade akan masuk dengan laju.. anda join sebab nak dapat duit kan?. Mari saya tunjukkan cara..

Saya adalah salah seorang ahli Plusdana dan saya lihat web Plusdana ini mempunyai laman web replika untuk ahli yang kosong. Tidak ada info atau penerangan di web untuk memujuk ahli baru aktif dengan membayar RM10. Ini satu kerugian. Jadi saya buat web promosi saya sendiri. Dan alhamdulilah, hasilnya sangat memberangsangkan. Dengan modal kecil, hari ni saya dah merasa lebih RM1k dengan Plusdana. Saya join bulan Julai, dan mula aktif pada Ogos 2019. Kalau anda rasa income RM1k lebih yg saya dapat tu sikit, anda silap, yang penting network saya bergerak. Maksudnya income saya sekarang ini masuk ke e wallet hampir setiap hari.

Saya gunakan web promosi seperti dibawah. Klik link.

lamanniaga.com/insan-bantu-insan/ atau lamanniaga.com/plusdana atau anda boleh edit semula ayat saya, dan jadikan ayat anda promosi anda.

Kemudian saya dah sediakan page “apa nak buat” Anda boleh lihat page ini disini www.lamanniaga.com/kaedahvip/ passwordnya viplogin

Bayangkan dengan membeli web promosi dari saya, harga RM10, anda akan mudah dapat 4 orang downline. Dan 4 downline anda ini confirm yang berkualiti, sebab saya dah sediakan page “apa nak buat” untuk dia. Network Plusdana anda akan bergerak laju. Dan anda boleh siap sedia terima duit hari2 withdraw.

Promosi sekarang jika anda beli page promosi ini hari ni 30/10 atau esok 31/10 saya bagi 4 page percuma untuk downline anda. Biasanya setiap page RM10. Yang ni, saya buatkan page promosi untuk 4 orang direct anda. Jika downline anda mahu 4 webpage untuk downline mereka pun boleh, RM10 utk 4 page promosi Plusdana.

Apa anda tunggu lagi? Offer ni 2 hari jer. Setupkan network Plusdana anda utk gerak laju. Baru betul networking camnih. Modal RM20-RM30 jer.. income cecah lebih RM200k-RM300k. Nak niaga kena ada modal bos.. tapi ciput jer modal kot.

Bayar RM10 ke akaun

Maybank Asfiza Binti Abdullah

5640 5240 0322

Dah transfer, wasap saya bukti bayaran, dan bagi username Plusdana anda. Dengan 4 username downline (direct sahaja) kalau ada. Saya siapkan page dalam masa 12 jam jer.. kalaub takde ubah apa sangat, 2,3 jam dah siap. Malam ni kul doblas dah boleh promote. Dapatkan page promosi Plusdana anda sekarang.

WASAP KAYL – 018-2488024