Get Adobe Flash player

Anda Orang Terawal Jadi 001

Terima kasih kerana membuat tindakan pantas.

Biz ini hanyalah melalui group wasap sementara menunggu website siap.

Siapa yang benar2 nk join sekarang hnya melalui group wasap shj utk sementara waktu, sebab belum dilancarkan secara rasmi. Page ini digunakan khas untuk menjemput LEADER .Sila baca pencerahan dibawah dengan teliti. Program ini BUKAN PELABURAN ATAU JUAL BARANG.

1 UNIT INFO PRODUCT = RM80 sahaja.
Tdk kisah utk join berapa lot. Dibolehkan. Dan dengan pembelian unit ini anda sebenarnya membeli produk dari eightynetwork.com iaitu produk videobook bagaimana untuk setup kedai online anda, menjual produk tempatan atau luar negara. Dengan pembelian produk eightynetwork.com , anda layak untuk terima komisen affiliate.

Yg penting rajin promote link. Yang menarik lagi. eightynetwork.com menggabungkan komisen affiliate dan matriks sekaligus. Ini merupakan revolusi terbaru di Malaysia. Kami menjangkakan lebih banyak produk akan dijual dengan kaedah ini. Mengapa? Sebab anda yang mempromosi dapat lebih. Bayangkan dengan 1 belian produk, anda terima komisen 100% dari setiap pembelian dari link andadan berpotensi menerima pendapatan sehingga RM375,000.00 . Ya.. 6 angka tu.. Paling hebat, anda berpotensi terima pendapatan 6 angka dalam masa yang singkat. Tidak seperti program matriks yang biasa, memakan masa hingga berbelas bulan untuk capai sasaran. Di eightynetwork.com , anda berpotensi terima RM375k dalam masa sebulan sahaja..

Tugas anda pun mudah. Ajak 5 kawan join/beli produk, dapat ilmu bagaimana untuk buat bisnes online.. Kerja sekali saja dah boleh rehat tunggu duit. Guna webpage yg sediakan nanti untuk ajak 5 kawan.

-Plan AFFILIATE (FASA 1)
-Plan SUPER AFFILIATE ( FASA 2)

Plan Affiliate -Modal RM80 sahaja. Beli infoproduk.
Kenalkan 5 org join komuniti kita, anda dpt rm400
(5 ahli × RM80=RM400) Dari rm400, guna rm300 utk upgrade L2 . Duit terus ke bank upline. Menarik lagi, anda terima RM80 untuk semua individu yg beli/join direct dari link anda. Contoh, kalau 10 orang join anda dapat RM800

Baki RM100 boleh guna. Dah balik modal dan Untung RM20. Jangan tak upgrade, sebab nanti tak dapat income Fasa 2. RM375k dengan RM300 nak yg mana?

L2 ada 25 ahli dn tunggu 25 ahli ni upgrade L2 anda akn terima rm300×25=rm7500

Guna rm5000 utk masuk plan Super Affiliate.
Baki rm2500 kpd anda.

Ok FASA 2 (Super Affiliate) ni plan yang tinggi income. Jangan ketinggalan. Sebab kerja takde dah. Tinggal upgrade jer.

X perlu cri org dah.tunggu ahli yg sama berpindah ke plan Super Affiliate shj.

Ok .. Next step FASA 2 (Super Affiliate)

L1 : 5 ahli × rm5000 dpt rm25,000 (Disusun automatik)

Guna rm15,000 upgrade L2.baki rm10k kpd anda

L2 : 15.000 × 25 ahli upgrade L2 .blh kira sndri 15,000×25= rm375k. YA..!! RM350,000.00..!!

So..level rendah je, 2 level.. masa pendek. betul2 buat dengan izin Tuhan, kurang sebulan dah dapat.

———————————————————————————

‼ Peringatan !! Anda harus upgrade terlebih dulu sebelum ahli2 bwh anda upgrade dulu.jika tidak duit dpt terus ke upline anda.rugi kan ?? Jgn marah jika anda lupa peringatan ini ‼‼‼‼

Booking Tempat Kat Atas Top Network Sekarang

Buat bayaran RM80 ke akaun

BSN 0712441000066418 (Nieza)- Leader 001

Selepas dah bank in amaun LOT yang anda mahu (1 lot = RM80), anda wajib isikan borang dibawah.

Walaupun program akan launching pada 12 Disember 2019. Untuk ahli terawal ni, saya tetap akan berikan geneology (hierarki) bagi kita dapat susun ahli secara adil. Yg join dulu duduk atas. Contoh geneology kat bawah

*Selepas 12 Disember page ini akan bertukar wajah