Get Adobe Flash player

Page Kaedah PlusDana

Tahniah anda dah join Plusdana. Sekarang kita nak pastikan kita dapat untung, dengan join Plusdana nih. Syarat wajib untuk boleh duduk diam dapat duit adalah anda kena setupkan enjin Plusdana ni supaya berjalan automatik memberikan anda duit sampai RM200,000. Duit akan sentiasa masuk dan anda boleh withdraw bila-bila masa saja. Asalkan anda dah ada 4 orang bawah. 4 orang bawah inilah enjin Plusdana anda.

Langkah pertama yang perlu anda buat adalah mencari 4 orang rakan. Ada ramai yg join Plusdana ni meletakkan proksi. Atau sekadar meletakkan 4 orang nama famili dibawahnya. Perkara ini tidak bagus. Sebenarnya 4 orang direct anda, perlulah diletakkan 4 orang yg aktif mahu buat step 1 sampai step 3 dalam page ini. Tak susah mana pun. Page ni dah mudah kan kerja semua orang. Anda hanya perlu berikan akses ke page ini kepada 4 orang yg telah mendaftar dibawah anda. Dibawah ini adalah cara saya gunakan untuk dapatkan 4 orang. Setakat hari ini, saya dah ada berpuluh orang join network saya dengan cara ini.

Iklankan di facebook atau facebook groups. Saya iklan ke 60-100 group FB sehari. Dibawah ni saya berikan contoh iklan. Anda boleh copy bulat2. Perlu diingat, hasil bergantung kepada powernya iklan, bukan bergantung kepada berapa banyak iklan. Kalau iklan anda menarik dan power, anda letak di FB anda, tag kawan-kawan sedia ada pun dah boleh dapat 4 orang. Nak 4 orang saja. Cukup. Tapi kalau boleh iklan di FB Group. At least join 5 group dah memadai.

Program komuniti bantu ahli.
Hulurkan RM10.
Dapat balik RM200k
Ikhlaskan hati membantu
Murah rezeki Allah saja tau.

Ada yg tak mampu beli makan esok.
Ada yg takde minyak kereta esok.
Ada yg makan sekali saja hari ni.
Ada yg gelisah nak jawab hutang kawan esok

Join komuniti bantu ahli dgn sumbangan RM10.
Ikut langkah yg saya ajarkan nanti.
Dengan izin Tuhan duit masuk setiap hari.
Gunakan lah utk belanja dapur atau apa yg perlu.

Saya tak bagi ikan.
Saya bagi joran.
Jadi anda boleh pancing ikan hari2.’

Klik www.lamanniaga.com/usernameygdiberi
Klik www.lamanniaga.com/usernameygdiberi
Klik www.lamanniaga.com/ usernameygdiberi

#RM10JadiRM200k #RM10SimpanTakKayaHilangTakMiskin

Gambar boleh letak salah satu atau kedua-duanya sekali. Link URL lamanniaga tu dihujungnya letakkan username anda. (Ataupun apa saja link web promosi yang saya buatkan). Jika anda belum ada web promosi sila hubungi Upline anda. Saya buatkan page promosi.

Bila dah iklan, insyaAllah akan ada orang yg daftar percuma. Sekali iklan biasa dalam purata 5 orang daftar percuma. Anda kena follow up orang yang daftar free ni di henfon. Wasap mereka. Anda boleh lihat no contact dorang dkt ruangan ahli Plusdana di menu NETWORK – DIRECT SPONSOR. Dalam GENEOLOGY pun anda boleh tengok. Username yg warna merah adalah orang yang daftar FREE. Yang username warna biru adalah username yg dah bayar RM10. Dapatkan contact wasap username yang warna merah. FOLLOW UP..!! Kat bawah ni saya bagi contoh follow yang saya guna. Boleh copy bulat-bulat. Tukar nama username tu dan link webpage. InsyaAllah, follow up ni biasanya berkesan. Yang merah akan bayar RM10 jadi biru.

Salam sejahtera (nama orang daftar free)
Saya lihat anda telah mendaftar dgn Plusdana
Program komuniti bantu membantu
Username anda : (username dia)

Saya (nama anda). Upline anda dalam Plusdana
Saya akan berikan web promosi utk yg direct daftar dgn saya
Contoh www.lamanniaga.com/insan-bantu-insan
Dan saya dah sediakan page langkah demi langkah utk setupkan Plusdana ni supaya run automatik. Anda akan dapat semua bantuan.

-Page promosi
-Langkah demi langkah setup
-Income akan masuk automatik lepas setup, hingga RM200k

Lagi cepat anda setup, lagi cepat anda mula dapat duit.
Aktifkan Username Plusdana anda sekarang.
Untung anda berada dalam team power yg bagi 100% support
Supaya anda dapat RM200k anda dgn pantas.

Buat bayaran ke Admin Plusdana
CIMB Bank- 8009893390
BIJAK URUS GLOBAL

Dan wasapkan details pembayaran beserta username ke
No wasap Admin Plusdana – 010-5571190

Sebarang pertanyaan boleh tanya saya.

Bila anda lihat anda dah ada 4 orang (atau lebih) aktif dibawah network anda. Jangan lupakan berikan link page ini kepada mereka. Berikan password viplogin untuk mereka akses page kaedah ini. Pesan pada mereka untuk buat setiap langkah dalam page. Step 1, Step 2 dan Step 3. (Hanya pada yang dah aktif saja yer) Bila anda dah buat kesemua step 1 sampai step 3, maka sekarang anda dah boleh duduk diam. Anda sebenarnya dah setup enjin Plusdana anda untuk run automatik. Cuma ada 1 perkara penting lagi untuk anda buat. Anda perlu selalu check ewallet Plusdana dan UPGRADE ke level 2 sampai level 6 BILA ADA DUIT DALAM E-WALLET.. sebab pendapatan datang dari Upgrade. Kalau anda tak upgrade anda tak layak dapat income dari downline yg upgrade.

Senang jer.. contohnya sekarang ada RM40 dalam ewallet (sbb dah ada 4 orang bawah) gunakan RM20 untuk upgrade level 2. Akan terima income lagi dari orang yg upgrade level 2, gunakan RM30 untuk upgrade level 3. Begitulah seterusnya sampai anda dah upgrade level 6. Modal asal hanya RM10 sahaja.