Get Adobe Flash player

Duduk Diam Dapat Duit

E-Networking2u bakal mengalahkan semua program buat duit online yang lain. Kenapa?

Program E-Networking2u telah diupgrade oleh mereka yang berpengalaman dalam program buat duit online. Otai-otai dan leader-ledaer memilih E-Netwroking2u..!! Memang ada banyak program buat duit konsep matriks, atau affiliate, atau e-network, dan lain-lain dalam pasaran.

————————–

Tapi Mengambil kira kelemahan yang ada pada program-program lain ini, seperti

  • Level yang terlalu banyak akan menyebabkan tempoh dapat duit terlalu lambat
  • Orang buat separuh jalan sebab nak tunggu upgrade lambat
  • Modal kecik sangat. RM5, RM10, nak jadi banyak tu ambik masa lama
  • Memerlukan ramai orang sebab modal kecik.
  • Penat carik ramai, dapat sikit
  • Akhirnya program terhenti, sebab ahli tawar hati.

Kini, anda confirm akan dapat rasa duit besar, dgn modal RM30 jer..

Bagaimana dengan hanya RM30 sekali boleh menghasilkan lebih RM100k?. Dibawah disediakan sedikit pencerahan. Konsepnya bantu membantu dalam komuniti, pendapatan yg anda akan terima berganda pada setiap level. Sumbangan dari ahli. Syarat utk terima pendapatan, anda perlu Upgrade utk melayakkan terima bonus setiap level. Dan pastikan dah ajak 3 kawan sebagai team anda. 2 ni saja tugas anda.

————————————–

Pastikan anda buat 2 tugas itu kerana kerjasama dan sumbangan upgrade dalam komuniti lah yang memberi anda pulangan. Baik, contoh.. Jika pendapatan kita bermula dari RM 30 dan ia berganda setiap level, beginilah yang akan terjadi : 

———————————————-

RM30…Duplikasi 3 x 3
PLAN F 1 : Selepas anda upgrade, (buat sumbangan RM30), anda perlu jemput 3 rakan menyertai komuniti E-Networking2u.com (E-N2u). Jemput saja. Jangan cari orang. Gunakan konsep menjemput rezeki. Kongsi peluang. Rakan yang nampak peluang pasti akan segera menyertai komuniti E-N2u. Tak perlu rasa tertekan nak mencari orang.

————————————-

Level 1 : Anda terima RM 90.00 ( 3 rakan upgrade,menyumbang kepada anda -RM30 x 3)

Level 2 : Anda terima RM 540.00 (9 rakan upgrade, menyumbang kepada anda -RM60 x 9)

Level 3 : Anda terima RM 8,100.00 (27 rakan upgrade, menyumbang kepada anda -RM300 x 27)

Anda dah selesai FASA 1, anda kini masuk Fasa 2 (Re entry)

————————————————————————-

PLAN RE-ENTRY (RM1500 )


Level 1 : Anda terima RM 4,500.00 ( 3 rakan dari F1, upgrade ke Fasa 2, menyumbang, – RM1500 x 3)

Level 2 : Anda terima RM 22,500.00 ( 9 rakan dari F1, upgrade ke Fasa 2, menyumbang, – RM2500 x 9)

Level 3 : Anda terima RM 135,000.00 ( 27 rakan dari F1, upgrade ke Fasa 2, menyumbang, – RM5000 x 27)

Jumlah: RM 182,000.00

—————————————————————-


#Plan F 1dan Plan F 2 adalah plan yang sama, ahli yg sama…Plan F 2 adalah ulangan dari Plan Asas F 1

Potensi pendapatan berterusan dan berulang ulang bila berlaku re-entry

# Level ke 3 memasuki re-entry anda sudah mempunyai pendapatan rm 135,000.00++  bermula dari RM30!!!


# Ini lah yang dinamakan Kuasa Leverage. Inilah yang berlaku dalam Industri networking.
Ramai yang terlepas pandang. Kerjasama ini sangat mudah. Konsep menjemput rakan menyertai komuniti E-Networking2u. Bila kita bersama dalam rangkaian. Pulangan 6 angka memang tidak mustahil.

————————————————

Jika anda fokus pada teknik jemput rezeki. Jemput rakan sertai anda. Dengan izin Tuhan, anda akan terima dana RM185k anda dalam masa kurang sebulan. Ok sangat dah tu.

———————————————

Bolehlah anda mulakan perniagaan yg anda cita-citakan, atau beli barang yg dah lama anda idamkan. Bantu lebih ramai orang. Sedekah, bayar zakat, pegi haji, repair rumah, beli kereta, beli henpon, belikan hadiah dan macam-macam lagi lah yang tersimpan di hati. . Dan dari jumlah 6 angka tu, jangan lupa ambik RM30, masuk semula dalam komuniti E-Networking2u.com RM30 jer… dapat lagi 6 angka.. 😀

ANDA BOLEH BUAT SEMUA TU…. MULAKAN SEKARANG..!!

Fuhhh.. join 7 hari dah dapat RM2k boss..!!

JOIN SEKARANG. PROGRAM BARU JER LAUNCH 1 NOVEMBER 2019



—————————————————————————–

AUTO SUSUN (SpillOver)

Jangan risau pasal jemput 3 rakan. Saya dah sediakan page apa nak buat seterusnya selepas anda dah daftar. Anda follow jer kaedah yang saya dah sediakan, anda bertindak insyaAllah dalam masa sebulan anda dah dapat RM8100 anda. Lengkap Fasa 1 . Fasa 2 automatik sampai RM135k.

Namun, jika anda terlalu malas atau terlalu sibuk utk buat langkah seterusnya, jgn risau, program ni ada sistem spill over. Maknanya limpahan downline. Dan ianya sangat efisien sebab setiap orang hanya memerlukan 3 orang saja bawah. Jadi anda nak duduk diam pun boleh, tapi anda harus berpuashati jika dapat duit besar 2,3 bulan kemudian.