Get Adobe Flash player

Doit Database

TAHNIAH ANDA DAH MENDAFTAR DALAM PROJEK DATABASE SISTEMATIK

LANGKAH 1 : SETUP MASA

Sebelum itu,suka kami menjelaskan yang program networking yang kami pilih untuk kita sama-sama jana pendapatan hingga RM19,725 adalah program Doitstayhome.com. (DISH)

Kenapa guna program DISH ? Sebab program DISH ni menggunakan konsep SEDEKAH, BANTU MEMBANTU DALAM KOMUNITI. RM45 dari modal RM50 yang anda akan bayar untuk misi capai RM19,725 adalah diagihkan kepada ahli lain dalam 5 level. Setiap orang layak dapat. RM5 adalah upah syarikat menyediakan platform, pengurusan database dan menjadi “Tekong” (organizer) progam. Dalam ertikata lain, tiada kos untuk produk atau kepentingan syarikat wujud. Selain teknik Doit Database Sistematik, anda juga boleh buat duit dari rumah dengan platform Affiliate DISH. (jika mahu)

Baik, mari kita mulakan..

—————————————————————————————————

Anda dah didaftarkan, sekarang anda perlu buat langkah SET MASA

———————————————————————————————————-

Set Masa ini bermaksud anda perlu tentukan berapa lama tempoh masa yang sesuai mengikut matlamat dan keperluan anda, utk capai RM19,725. Adakah anda mahukan duit sejumlah itu segera, ataupun anda boleh tunggu 3-6 bulan lagi untuk mula dapat duit.

Kaedahnya, Copy (salin) link url DATABASE SHARE yang diberikan oleh Admin di wasap atau email. Dan paste kan kedalam copywriting (ayat) dibawah.

(wasap admin 010-5465446 kalau tak dapat link)

“Saya mencari 10 orang yang ada masalah kewangan. Ni ada peluang dapat dana sedekah berjumlah RM19,725 utk yang memerlukan. Ni bukan scam atau skim cepat kaya. Ini memang inisiatif membantu mereka yang memerlukan. Maklumat lanjut baca info di link” (paste/masukkan link yang anda salin/copy tadi disini)

Ataupun boleh juga letakkan poster dibawah ini ber serta link yang anda dah salin tadi. Sertakan link personal anda (yg Admin bagi)

Teruskan kongsi link, mengajak orang join Database melalui link anda sehingga ada 5 atau lebih downline. Anda boleh semak database dibawah rangkaian anda di sini  https://80network.onpay.my/affiliate/login (guna username & password yang Admin bagi)

Inilah saja kerja yang perlu anda buat. Kongsikan peluang. Anda tidak menjual program tetapi mengajak kawan-kawan masuk database. Dan anda tak perlu bekerja setiap masa. Anda hanya perlu selesaikan LANGKAH 1 anda sahaja. Selepas anda dah layak Upgrade VIP. Dah ada 5 orang bawah database anda. Bayar RM50. Tiada lagi apa-apa kerja yang perlu anda buat selain withdraw duit setiap hari. InsyaAllah.

Komuniti ini asasnya adalah kerjasama. Asasnya semua orang menyumbang usaha, membantu membina network dengan kerja yang dah dipermudahkan. Kerjanya dah jadi kacang. Iaitu kaedah SET MASA : INCOME PANTAS. Bukan menjual, tapi berkongsi peluang. Jika anda tidak menyumbangkan effort untuk membantu membina network kemungkinan untuk anda terima income RM19,725 masih ada, tetapi mengambil masa yang lebih lama. Anda akan menunggu susunan yang dibuat oleh sistem secara auto. Saya tidak menggalakkan anda memilih pilihan ini, sebab tugasan INCOME PANTAS dah sangat mudah.