Get Adobe Flash player

DANA Dari FBGroup

Caranya Dengan Membeli ID untuk beriklan. Itu jer.. Senang kan?

Projek ini menggabungkan program komuniti mengumpul dana perniagaan dengan facebook groups.

Saya terangkan bagi anda faham. Baik. Adakah anda orang yang mengiklankan produk dan servis anda setiap hari, dua tiga kali, dua tiga jam sehari di internet?. Lebih tepat lagi, anda mengiklan di Facebook Group. Anda guna zero cost marketing, mengiklan untuk mendapatkan jualan. Anda membuat jualan online secara part time. Nak cari duit tepi. Gaji sampingan. Jadi anda mengiklankan produk dan servis anda setiap hari di group FB tanpa gagal. Kadang ada sale, kadang takde sale… Ianya percuma dan ada ramai prospek. Kalau kena gaya copywriting dan gambar, boleh laris jualan.

Mula-mula anda join 2,3 group FB, kemudian jadi berpuluh group yg anda join kan. Mungkin ada yang join beratus group FB. Sekarang, bayangkan yg semua ahli dalam group FB yg anda join tu adalah network anda. Idea revolusi terbaru ni, membolehkan anda dapat dana sehingga lebih RM900,000 dengan hanya mengiklan produk /servis sendiri FB Group yg anda join.

Anda join group FB matlamat anda adalah untuk iklan, anda boleh iklan seperti biasa. Tapi untuk beriklan dalam group FB yg bekerjasama dengan Dana FBG, anda perlu dapatkan ID. Hanya bayar sekali RM10 untuk dapatkan ID. Dah boleh mengiklan ke group FB yg kami sediakan macam biasa. Setakat hari ni kita baru bermula, kami ada 2 group FB yg anda boleh iklankan produk dan servis anda. Wajib letakkan ID. Purata 1 group FB ada 30,000 ahli. Ada banyak Group FB lain akan menyusul menyertai projek Dana FBG. Admin dalam proses perbincangan dengan Admin dan founder Group FB lain. Kita akan naikkan purata 1 group 50 ribu ahli. Bayangkan group yg ada 200k ahli mula membeli ID untuk beriklan dan duduk dibawah network anda. Coming soon. Setakat ini ada 30k ahli sedang mula membeli ID. Anda nak beli sebelum atau selepas mereka daftar?

Untungnya anda, hanya iklan yg mempunyai ID sahaja yang akan di approve oleh Admin. Jadi ahli group FB itu sendiri yg belum mendapatkan ID, hanya akan jadi pembeli, penonton iklan anda yg dah ada ID. Unfair Advantage dengan nilai RM10. Tugas anda hanya mengiklan seperti biasa..

Mungkin ada yang tertanya-tanya macam mana program ni berfungsi dan boleh dapat dana sampai lebih RM900K..!!?? Baik, saya bagi contoh mudah dulu. Program ini seolah kita mengutip dana untuk membantu seorang jiran sekampung kita yg ditimpa kesusahan. Jadi ketua kampung pun uruskan kutipan bantuan. Kampung ada 1000 orang, setiap orang menyumbang RM10, maka jiran yg susah tadi dapat bantuan RM10,000. Kemudian ada jiran lain pulak perlu bantuan, maka ketua kampung adakan lagi kutipan. Jadi konsepnya adalah bantu membantu dalam komuniti. Bayangkan kalau komuniti kita ada 100,000 ribu ahli. Atau sejuta ahli. Berapa agaknya dana terkumpul jika 100,000 ahli menyumbang RM10? Tapi ini penerangan straight forward lah. Sistem yg sebenar lebih sistematik, adil, ada rekod dan laporan, serta sumbangan yg kita olah, lebih bijak.. contohnya jiran yg dapat RM10,000 kita mintak dia menyumbang sedikit pada orang lain. Jadi setiap ahli dalam komuniti terbantu. Membantu dan dibantu.. sangat terbaik program nih..!!

Program ini guna kiraan MATRIKS 5 x 6 . Anda cuma perlu pelawa 5 orang kawan. Setiap kawan akan bayar RM 10 x 5 = RM 50.00 anda akan dapat terus ke BANK ANDA! Anda dapat 100% keuntungan Tanpa Melalui ADMIN. Anda boleh memperkenalkan kawan sebanyak mungkin. Setiap yg join melalui web anda, akan bayar RM10.00 terus ke Bank ANDA.

Anda sekarang di Stage-1 : Anda boleh perkenalkan seberapa ramai pun kawan menyertai program ini, dan setiap kawan yang anda sendiri perkenalkan anda akan dapat RM10 direct terus ke akaun anda.Contohnya, anda perkenal 5 orang. Anda dapat RM50

Di stage 1 – Anda wajib Upgrade ke Stage-2 dengan membayar RM30.00 (dari income RM50 tadi). Anda masih ada simpanan RM20.00 dalam bank anda. Jika anda tidak Upgrade, ada kemungkinan rakan anda dibawah atau diatas yg akan terima income selanjutnya. Sebab income seterusnya dimasukkan pada yg layak DAN TELAH UPGRADE LEVEL.

Anda sekarang di Stage-2 : 5 kawan di bawah anda, akan kenalkan 5 kawan : 5 x 5 = 25 kawan.
Bila 25 kawan ini nak Upgrade ke Stage-2, mereka akan bayar kpd anda :
RM30.00 x 25 = RM 750.00

YA! RM 750.00 terus masuk ke Bank ANDA.
Anda berpeluang Upgrade ke Stage-3 dan seterusnya.

Anda sekarang di Stage-3 : Anda layak menjana pendapatan sehingga RM 6,250.00. Ingat modal permulaan anda cuma RM10.00. Jangan biarkan kawan2 taja anda. Daftar sekarang dan upgrade segera.

Begitulah seterusnya… sehingga level 4, lebel 5, dan level 6. Upgrade dari ahli bawah akan dibayar ke atas. Syarat untuk terima anda perlu Upgrade semua level. Upgrade ini anda lakukan selepas anda dah terima income dari setiap level. (Terus upgrade semua level dibolehkan). Lihat carta pendapatan penuh..

plan dananiaga2u

Contoh Pengiraan sahaja… Pendapatan anda, bergantung kepada usaha anda sendiri. Namun jika semua ahli bekerjasama, semua orang memastikan membawa 5 orang join. Kiraan income sempurna berlaku seperti dalam carta diatas. Konsep Dana FBG cuba untuk menjadikan konsep ini sempurna dengan adanya berjuta ahli dalam komuniti FB Groups.

NOTA : ingat, modal cuma RM 10.00. Jangan sampai sedare-mare, kawan2 anda taja anda.  Bertindak SEGERA!   Daftar Sekarang! dan Upgrade ke VIP cuma RM10.00 . Anda hanya perlu dapatkan ID dan mengiklan seperti biasa. Tiada kerja tambahan yang perlu dibuat.