Get Adobe Flash player

DANA UNTUK NIAGA adeq20

Caranya Dengan Membawa Rakan Join Komuniti Bantu Bina Dana – DanaNiaga2u.com

Anda cuma pelawa 5 orang kawan. Setiap kawan akan bayar RM 10 x 5 = RM 50.00 anda akan dapat terus ke BANK ANDA! Anda dapat 100% keuntungan Tanpa Melalui ADMIN. Anda boleh memperkenalkan kawan sebanyak mungkin. Setiap yg join melalui web anda, akan bayar RM10.00 terus ke Bank ANDA.

Makin ramai kawan yang anda kenalkan, makin hampir anda untuk terima potensi dana RM900k. Rakan yang join komuniti juga akan dapat dana yang sama. Tiada yg teraniaya. Bezanya siapa dulu sahaja. Semua orang akan terima dana masing-masing, selepas mengajak 5 rakan join dalam komuniti. Anda akan dapat. 5 rakan anda pun akan dapat peluang.

perniagaan-internet1-290x215

Rakan2 yang sertai anda ini akan disusun dalam system secara automatik. Dengan ini, system akan membantu kawan yg lemah dalam mencari downline. Konsep bantu membantu. (Spill Over)

Anda sekarang di Stage-1 : Anda boleh perkenalkan seberapa ramai pun kawan menyertai program ini, dan setiap kawan yang anda sendiri perkenalkan anda akan dapat RM10 direct terus ke akaun anda.Contohnya, anda perkenalkan 5 rakan join. Anda dapat RM50.

YA 100% keuntungan milik anda!

Anda wajib Upgrade ke Stage-2 dengan membayar RM30.00 (dari income RM50 tadi). Anda masih ada simpanan RM20.00 dalam bank anda. Jika anda tidak Upgrade, ada kemungkinan rakan anda dibawah atau diatas yg akan terima income selanjutnya. Sebab income seterusnya dimasukkan pada yg layak DAN TELAH UPGRADE LEVEL.

Anda sekarang di Stage-2 : 5 kawan di bawah anda, akan kenalkan 5 kawan : 5 x 5 = 25 kawan.
Bila 25 kawan ini nak Upgrade ke Stage-2, mereka akan bayar kpd anda :
RM30.00 x 25 = RM 750.00

YA! RM 750.00 terus masuk ke Bank ANDA.
Anda berpeluang Upgrade ke Stage-3 dan seterusnya.

Anda sekarang di Stage-3 : Anda layak menjana pendapatan sehingga RM 6,250.00. Ingat modal permulaan anda cuma RM10.00. Jangan biarkan kawan2 taja anda. Daftar sekarang dan upgrade segera.

Begitulah seterusnya… 

plan dananiaga2u

Contoh Pengiraan sahaja… Pendapatan anda, bergantung kepada usaha anda sendiri. Namun jika semua ahli bekerjasama, semua orang memastikan membawa 5 orang join. Kiraan income sempurna berlaku seperti dalam carta diatas.

NOTA : ingat, modal cuma RM 10.00. Jangan sampai sedare-mare, kawan2 anda taja anda.  Bertindak SEGERA!   Daftar Sekarang! dan Upgrade ke VIP cuma RM10.00

Kejayaan anda bermula dari diri anda.
Jadilah yang terawal, jangan tunggu
sampai esok…