Get Adobe Flash player

BigPay – Debit Kad Pilihan Netizen

Anda tahu tak anda boleh dapat RM10 setiap kali ada orang daftar untuk dapatkan kad debit Bigpay dgn referral dari anda?

YA, kan best, anda apply untuk kad Bigpay nih percuma jer dan guna website macam ni untuk ajak rakan, sedara mara daftar sama. Bila mereka terima kad Bigpay mereka, dan aktifkan, anda dapat RM10 dibayar dalam kad Bigpay anda.

Kalau 100 orang aktifkan kad Bigpay mereka dengan referral code anda? Wow.. duit senang kan. Ohh.. lupa nak bagitau, anda sendiri apply dan aktifkan kad nih, anda dapat RM10 jugak. Wahh.. yg refer dan yg apply, dua2 dapat RM10.

Macam mana nak dapatkan kad debit Bigpay nih?

  1. Download apps BigPay di Appstore ataupun Play Store dan buka
  2. Tekan Sign Up di halaman pertama apps
  3. Pilih negara yang anda tinggal
  4. Masukkan nombor telefon dan lakukan pengesahan.
  5. Masukkan butiran peribadi dan masukkan kod ‘YNMC7BFU9X’ di bahagian Referral/Promotion Code *Penting untuk dapat RM10*
  6. Hantar gambar kad pengenalan dan gambar/video diri.
  7. Masukkan RM20 kedalam akaun anda *bukan yuran tapi wang ini akan dikreditkan kedalam akaun BigPay anda, dapat balik RM20 ni + RM10 * Dapat jer kad, aktifkan, dah ada RM30 untuk guna.
  8. Tunggu beberapa hari untuk kad anda sampai di rumah !

Apa yang bagusnya pakai kad debit BigPay nih?

Ok, anda kena tau yg kad debit Bigpay ni macam ewallet. Ada apps yg rekod semua transaksi yg kita buat. Jadi anda boleh track perbelanjaan anda. Anda paywave jer kad utk beli barang, Tettt.. apps akan hantar notification kat henpon, yg anda baru spend berapa RM.. Aaa..best kan.

Yg menariknya lagi ianya adalah apps ewallet yang didatangkan dengan kad fizikal. Sejenis Mastercard Debit Card. Macam kad debit bank anda. Tapi tak memerlukan anda buka akaun bank, atau pergi ke bank pun. Dan ianya bukan dibawah mana-mana bank.

Tapi gais,… diiktiraf oleh Bank Negara Malaysia okayy..!! Sbb ni actually Air Asia punya. Tony Fernandez kan.. Ironman Malaysia.. hahaha. So.. takyah risau. Benda ni bukan scam atau program menipu anda.

Kad fizikal ni anda boleh guna macam kad debit biasa, (paywave atau pin) untuk beli barang kat Speedmart, Tesco, Jusco, pasaraya2, untuk book ticket online, untuk shopping online,

DAN untuk buat bisnes online anda. Anda takut nak guna kad bank atau kad kredit anda untuk buat transaksi online kan? Takut ada orang curik lebih.. huhuhu.. jadi pakai kad debit nih.. dan yg syoknya, pakai jer duit upah refferal Bigpay utk buat bisnes anda. Lagi bijak…

Alaa.. join program buat duit online modal RM5, RM10, RM30 pakai duit free dari BigPay. Gandakan jadi banyak.. Kan bijaksana anda tu.. hehehe. Nanti join saya buat duit, bayar saya pakai Bigpay jer.. sebab salah satu function Apps ni adalah transfer duit ke kawan tanpa ada apa2 caj.. best kan.

Memandangkan BigPay ni, adalah sykt anak buah Air Asia, maka pembelian tiket Air Asia dengan Bigpay akan dapat point dan jimat banyak. Apa saja pembelian yang anda buat dengan kad Bigpay anda akan dapat point. Point ni boleh redeem untuk tiket penerbangan Air Asia. Hmm.. best la, tiket free pulak dah.

Tapi yang paling best referkan kawan lah. Lebih ramai anda referkan, lebih banyak anda dapat RM10 berkali-kali. Jom dapatkan kad BigPay anda. Dan start promote pada semua orang. Dan kerja promote ni pun Bigpay dah mudahkan. Dkt Apps tu sendiri dah ada ayat promote dan button SHARE. Anda klik jer untuk share pada semua orang dalam henpon anda tu. Senang kan. Jgn lupa, setiap application perlu masukkan referral code utk dapat bonus RM10. Referral code saya ada kat bawah ni..

Pegi download Apps BigPay sekarang..

 

Masukkan Referral Code : YNMC7BFU9X