Ramai Cover Hanya Rindu Andmesh

Fuhh.. Ramai giler cover lagu Hanya Rindu nyanyian asal Andmesh Kamaleng nih. Tak caya korang search kat Youtube, pastu korang bagitau aku versi yang mana korang suka?. Versi yang aku pilih ada kat bawah. Korang tau tak kenapa lagu ni berhantu dan ramai penyanyi nak cover? Well, Setelah aku buat kajian, boleh aku simpulkan lagu ni ‘berhantu’ sebab 2 perkara. […]

HOME

SELAMAT DATANG Kami faham, pengiklanan merupakan segala-galanya dalam perniagaan. Kadang anda ada produk yang hebat, tapi jika tidak dipromosikan dengan efisien, bisnes anda lingkup. Kadang pula produk OEM saja, tapi dengan pengiklanan yang power, bisnes anda meletup-letup dan viral. Produk dikenali ramai. Yang penting jualan laris dan bisnes berkembang. Namun kami faham, ada dikalangan anda sekadar menjadi affiliate atau buat […]