Get Adobe Flash player

HOME

SELAMAT DATANG

Kami faham, pengiklanan merupakan segala-galanya dalam perniagaan. Kadang anda ada produk yang hebat, tapi jika tidak dipromosikan dengan efisien, bisnes anda lingkup. Kadang pula produk OEM saja, tapi dengan pengiklanan yang power, bisnes anda meletup-letup dan viral. Produk dikenali ramai. Yang penting jualan laris dan bisnes berkembang. Namun kami faham, ada dikalangan anda sekadar menjadi affiliate atau buat dropship. Perlukah anda mengeluarkan modal besar untuk pengiklanan? Jawapannya YA dan TIDAK.

Maksudnya anda sendiri tentukan. Jika produk yang anda jual adalah produk sendiri. Maka pengiklanan yang mass adalah WAJIB. Jika tidak, segala usaha penat lelah anda akan hanyut begitu saja. Mungkin anda boleh pertimbangkan untuk menjadikan produk anda sebuah program Dropshipping atau Affiliate. Yakni gunakan ramai ejen. Anda boleh merekrut ramai ejen-ejen jualan online bagi meningkatkan sales anda. Anda hanya perlu monitor untung, komisen dan penghantaran saja.

Jika anda sekadar seorang affiliate atau dropshipper yang ingin mencari duit sampingan setakat RM10-RM30 sebulan dari jualan, anda tak perlukan Landing Page lah. Anda boleh buat posting di facebook 2-3 kali sehari untuk itu. Tapi jika anda mahukan pulangan komisen 4-5 angka sebulan dengan dropshipping atau affiliate, saya galakkan anda dapatkan Landing Page anda. Walaupun anda buat program derma RM10.

Kami team LamanNiaga.com menyediakan servis pengiklanan secara menyediakan landing page dan mengiklankan landing page produk anda ke lebih 100 facebook group page mengikut tempoh yang ditempah. Setiap facebook page yg kami hantar iklan anda mempunyai average follower lebih 30,000 orang sahaja. Tahukah anda apakah dia Landing Page? Landing page adalah suatu laman web yang berbentuk surat jualan, siap dengan copywriting, gambar, info produk dan testimoni. Yang paling penting, copywriting yang “memanggil” dan “memukau” customer untuk buat belian. Untuk anda dapat sale..dapat duit..!! Anda tau kan.. yang “menjual” adalah cerita.. bukan fakta-fakta yg membosankan pelanggan.

Dan satu lagi yang menarik tentang servis kami adalah, MURAH, kami adalah juga seorang affiliator, seorang dropshipper, seorang pemilik produk, seorang internet marketer, seorang peniaga. Jadi kami faham kehendak anda. Anda mahukan jualan yg banyak dengan kos yg paling minima. Kalau boleh percuma. Konsep yang lebih bijak dari pemikiran “percuma” adalah “BERNIAGA”. Anda akan faham konsep online business dengan betul jika anda menerapka konsep berniaga dalam kerja-kerja dropship dan affiliate anda. Anda akan faham.. bahawa yang terbaik adalah kos iklan yang rendah, jualan yang banyak. bukannya kos iklan PERCUMA dan ada la jualan 2,3 unit sebulan. Jika anda gunakan konsep berniaga, anda adalah seorang internet marketer (IM).Kami mahu bantu anda menjadi seorang ejen, affiliate atau dropshipper yang baik.

Berminat WhatsApp 0182488024

Leave a Reply

Your email address will not be published.